//  23.4.2013







   Venice pt3.

9 comments:

Nalle said...

Täydellistä.

Suvi sur le vif said...

Innostavaa ja kaunista, kaikki nämä sinun Venetsia-kuvat!

Hanna H said...

Nalle, täällä tuulen ja tuiskun keskellä tekee mieli tuonne takaisin! Onneksi on kuvat..

Suvi, kiitos :) Venetsia oli tosi kuvauksellinen! Nämä on monet ohimennen räiskittyjä ja mieleen tuli monesti, että mitä kaikkea olis vielä nähnytkään jos aikaa olis ollut enemmän.

Niina said...

Vau,onpa upeita kuvia ja paikkoja!! Kiitos näistä..toivottavasti tulee vielä lisää:)

Hanna H said...

Niina, mukava kun piipahdit! :)
Venetsia oli tosi mielenkiintoinen...ja kuvauksellinen. Vielä on muutama setti kuvia jemmassa kunhan ehdin käydä ne läpi!

Anonymous said...

Kuvauksellinen -sitä Venetsia nimenomaan on. Jotenkin tuntuu että olet saanut näihin kuviisi vangittua Venetsian ytimen, sielun, hengen tms... Tykkään Venetsian rosoista ja säröistä, mutta samalla sen ränsistyneestä tyylikkyydestä. Sitä kaikkea välittyy kuvistasi. Ihania!

Kirsi

Hanna H said...

Voi kiitos Kirsi, ihana kommentti :)
Niinkuin jo tuolla aiemmin sanoinkin, niin olis mahtavaa päästä kokemaan ja kuvaamaan Venetsia eri vuorokauden- ja vuodenaikoina. Erityinen paikka!

maarit said...

Uskomattoman kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Olen itse menossa elokuussa Italian reissulla muutamaksi päiväksi Venetsiaan ja mielessä on hyödyntää erityisesti aamut/illat kuvaukseen jolloin siellä olisi hieman vähäemmän porukkaa liikkeellä.

Hanna H said...

Kiitti maarit! :) Venetsia on varmasti aika erilainen loppukesästä. Illat ja aamut on varmasti silloin ihanimpia aikoja kuvata. Mukavaa reissua!