//  20.4.2013
   Everybody should get there once, to the magic city of Venice. Colours, time and sounds seemed different there. History was all around. It left me feeling      curious. A few hours weren't enough there. I'd like to sense Venice late at night and first thing in the morning.

3 comments:

himalainen said...

Ihania kuvatunnelmia. Aivan kauhea kaupunkimatkakuume mulla, Venetsia olisi yksi sellainen paikka, jonne haluaisi aina keväällä tai syksyllä.

Kirjailijatar said...

Venetsia on tosiaan maaginen paikka, sinäpä sen sanoit. Se on jotenkin kuin sadusta. Olen niin onnellinen, että minäkin sain tuon kerran kokea.

Ja nyt taas sinun kuvien kautta, henkeäsalpaavan kaunista.

Hanna H said...

himalainen, suosittelen Venetsiaa just näin keväällä tai myöhempään syksyllä. Tähänkin aikaan vuodesta turisteja oli paikoittain ihan kiitettävästi. Venetsiassa tuli sellainen olo, että voi kun saisi olla siellä ihan rauhassa ja saada kaupungin edes hetkeksi itselleen. Mutta toisaalta, turismi kuuluu sinne, koska sieltähän se on saanut alkunsakin!

Kirjailijatar, mä muistan ne sun Venetsian kuvat ja olen käynyt ne jo katselemassa reissun jälkeen :) Sinne jäi kyllä hinku päästä kunnolla uudestaan!