//  2.12.2012

   My favourite winter hobby is knitting. I think there cannot be too many throws and cushions. So I'm knitting an another one. Purl, knit, purl, knit...

9 comments:

Solen said...

Se on minunkin lemppariharrastus. Kesää kohti se hiipuu ja talvea kohti taas kiihtyy :) Sain tänä talvena ihan uuden näkökulman kutomiseen, kun opettelin lukemaan enkun kielisiä ohjeita. Mikä mieletömän rikas maailma siinä aukesikin!

Hanna H said...

Totta! Eikä se ole edes vaikeaa kun jaksaa ensin hiukan keskittyä. Haluaisin ehtiä tekemään kaikenlaisia käsitöitä enemmänkin! :)

Saija said...

Sulla on niin hienoja ja tunnelmallisia kuvia!

Hanna H said...

Voi kiitti Saija :) ihanaa kun ehtii välillä heilua valoiseen aikaan kameran kanssa...

éva-mona said...

Those pictures are beautiful... And the landscape is amazing!

Hanna H said...

Thanks éva-mona! :) I was travelling home on sunday in a bus and everywhere looked really pretty. Snow really makes a difference!

ti (matimuk) said...

Kirjailijatar said...

Eihän niitä tosiaan voi olla liikaa. Minulla on nyt sormet sen verran kohmeessa, etten oikein osaisi ajatella, että tässä vielä neuloisi jotain.

Ihanan rauhoittavat kuvat sinulla taas. Täällä tulee aina niin hyvä olo.

Hanna H said...

ti, 0/ :)

Kirjailijatar, tuonkin neuleen olen alottanut kesällä. Se on rentouttavaa neulomista kun ei tarvitse seurata ohjeita. Seuraavaksi ajattelin tehdä vanhoista villapaidoista jotain...

Ja hei, mukavaa jos täällä tulee hyvä olo! Ihan parasta :) Sehän mulla onkin tarkoituksena, että laitan tänne mitkä minua hymyilyttää..ja vielä hienompaa jos se on tarttuvaa!