//  27.4.2013

   Between all the Italy pictures I want to show you what I've been doing today...

   In the beginning of this year I had a great chance to take part on a ceramics course. It's finished now and here are the results. A set of six bowls in two        different colours. I'm pretty happy with them since I was a first timer with the casting technique. Today I had a little photo shoot and tested them out.        What a great feeling to use something you've made yourself!

5 comments:

Ilona said...

Suloiset kulhot, todella kaunis muotoilu!

Hanna H said...

Kiitti Ilona! Noille kipposille ois tosi hienoa päästä tekemään kavereita. Jollei samanlaisia niin vaikka samaa sarjaa! :)

Niina said...

Vau,nämä on tosi hienoja!! Värit ja muoto ihan täydellisiä!
Ja mikä tilaisuus päästä tuollaisia tekemään.

Kirjailijatar said...

Voi miten kauniit. Minä ihailin noita kuppeja jo, ennen kuin luin että ne ovat sinun tekemiäsi. Sitten ihailin kaksinverroin.

Hanna H said...

Niina, voi kiitti kommentista! Tosi hienoa, että muutkin tykkää kun vaan minä. Sormet kyllä syyhyäis päästä tekemään vielä lisää...

Kirjailijatar, he, kiitos vaan paljon! Keramiikka on ihan oma lajinsa. Tuollaisenkin pöntön tekemisessä on yllättävän monta vaihetta ja kaikissa niistä voi tehdä jonkun virheen. Osittain kiehtovuus tulee myös siitä, ettei joihinkin asioihin voi itse vaikuttaa. Nämä onnistui kaikki niin hyvin, että pääsevät kyllä käyttöön!