//  15.04.2013

   Ciao from Italy! It was my first time there and I think I will return one day. We stayed in busy Milan and got a full effect of the design week events. There    was so much to see and experience that it left me feeling a bit buzzy. Although churches, which seemed to be around every corner, offered a needed            chance for a break between walking, walking and walking. Have you ever been in Milan?

6 comments:

Nalle said...

Ciao bella! Sisiliassa ja Ranskan ja Italian rajalla olen käynyt. Kerro lisää Milanosta!

Hanna H said...

Tutustuin Milanoon ennen matkaa ja monessa paikassa sanottiin sen olevan vähän kylmä ja kova kaupunki muihin italialaisiin kaupunkeihin verrattuna. Vertauspohjana itselläni isot Lontoo ja Pariisi. Pariisi on boheemimpi ja se menee mulla suoraan ytimiin (Milano ei), Lontoo on kansainvälisempi ja värikkäämpi. Milano on upea kohde ja kivan lähellä montaa muuta hienoa paikkaa (Como, Venetsia, Bergamo).

Designviikon aikaan paikka on täynnä mielenkiintoista katsottavaa. Ja parastahan on vaan eksyä sivukujille ja uskaltaa.

Fiilistelin kahvia(hurjankin näköisistä paikallisista sai laatukamaa), ruokakauppoja, jäätelöä, vanhaa rakennuskantaa, ihmisten vaivatonta tyylikkyyttä. Seuraavan kerran haluaisin kuitenkin nähdä jonkun toisen paikan Italiassa.

Anonymous said...


Ihana Italia! Kerran olen minäkin Milanoon päätynyt. Kokemukseni kaupungista pohjautuu kuitenkin vain parin päivän viivähdykseen matkalla jonnekin toisaalle, joten en voi sanoa tuntevani kaupunkia kovinkaan hyvin. Jos sinulla on lisää kuvia, katselisimme niitä varmasti mielellään. :) Lämpimät syntymäpäiväonnittelut jonkin huhtikuun päivän johdosta! Mainitsit aikaisemmin olevasi huhtikuun -ja kevään- lapsia, ja nyt vielä näyttäisi jopa siltä että kevätkin on vihdoin saapunut meille! :)

Kirsi

Hanna H said...

Moi Kirsi! :)

Kuvia on lisää ja myös Venetsiasta, mihin teimme pikaisen päiväretken. Laittelen niitä tänne kunhan saan koneen kuntoon, se on kränäillyt viimeaikoina. Ja hei, kiitos onnitteluista. Ehdin täyttämään pyöreitä just ennen matkaa :)

Italiassa kevät puhkesi kunnolla just viime viikolla. Sitä odotellessa...

Kirjailijatar said...

Jotenkin diggailen aivan erityisesti tuosta alimmasta kuvasta. Ihana valo.

Hanna H said...

Se on Duomon lattia ja kylläpä hohti kauniisti! Eri kirkoissa käydessä oli mielenkiintoista tarkkailla niiden lattioita...vanhoja, kivisiä ja kuluneita! Oikeita mestariteoksia. Eri kivilaadut olivat kuluneet eri vauhtia ja lattiaan oli tullut siksi hauskoja muotoja..